fbpx
Szentesi üzleti klub logó

Ha minden téren a fejlődés a cél...

A sikeresebb (kis)vállalkozásokért

Ingyenes üzleti klub

Szentesi üzleti klub siker

Amiért érdemes hozzánk csatlakozni

Fejlődési lehetőség

Mind személyes, mind üzleti téren rengeteget profitálhat az a személy, aki tematikus rendezvényekre, klubokba jár. A hasonló problémák megbeszélése szinte aznap megoldások sorozatával kap új perspektívát.

Folyamatos hírek

Üzleti szaktudás és vállalkozói tapasztalat szűrőjén keresztül a legfontosabb gazdasági hírek érkeznek a közösség elé. Mely tájékoztat, tanít és fontos információk mentén segíti minden egyes tag vállalkozását.

Üzlet & Siker

Végeredményében pedig azért lép be bárki is az üzleti klubba, hogy hosszú távon profitáljon. De nem csak anyagilag, hanem tudásban, vagy a fejlődés nyújtotta idő megtakarításával. Minden esetben több lesz az, amit ki tud venni tevékenysége gyümölcsös kosarából.

Ingyenes

A klubhoz való csatlakozás, rendezvényein való részvétel mindig és minden esetben teljes mértékben térítésmentes. A legnagyobb fizetség a tagjaink sikere és továbbajánlása!

Közösség

A vállalkozói közösség segíti egymást, problémákat old meg, lehetőségeket nyújt egymásnak, de ennél jóval több is egyben. A hova tartozás érzését adja, a motivációt erősíti, szaktudáson alapuló tanácsokkal tudja ellátni a hozzá fordulókat.

Jó hangulat

Egy interaktív, hozzászólásokkal és beszélgetésekkel teli közösséget alkot az Szentesi Üzleti Klub. Emiatt nem csak fejlődni, inspirálódni és erős gondolatokat magába szívni tud a megjelent. A jó és könnyed hangulat a klub velejárója.

Csatlakozzon a klubhoz ingyen

Az e-mail címe megadásával csatlakozik az ingyenes Szentesi Üzleti Klubhoz tagként.

Akik már jártak nálunk, ezt írták

"Kiváló lehetőséget nyúlt a klub a kapcsoaltépítésre, tapasztalatcserére. Inspiráló egy olyan közösséghez tartozni, akik hasonló érdeklődésűek, mint én. Az biztos, hogy egy alkalomról sem szeretnék lemaradni!"
Szentesi üzleti klub ajánló 01
Orbán Nikolett
"Ha neked is fontos, hogy naprakész információkat kapj az üzleti élet világából akkor itt a helyed! Számos érdekes témáról nyújt ismereteket, melyeket a mindennapi életben is hasznosítani tudunk, melyek előre viszik saját vállalkozásunkat is."
Szentesi üzleti klub ajánló 02
Kósa Mariann

Kérdőívek vállalkozókhoz

Vállalkozói kompetenciák felmérése Szentes környékén

A kutatás lényege nem az ismeretek vizsgálata egy „előre megszabott” ellenőrző kulcs alapján. A valós véleményekre vagyunk kíváncsiak igazi, mindennapi vállalkozóktól! 

Ízelítő az eddigi üzleti klubokból

Ügyfélszerzés

A vállalkozások tápláléka az ügyfél. De nem csak megszeretni kell őket, hanem megtartani is.  Továbbá ahogy bármilyen élő szervezet esetén, a mennyiségnél jóval fontosabb a minőség relációja a tápanyag bevitelnek.

Döntési modellek

Az üzleti életben való megfelelő navigáláshoz nem más az egyetlen lehetséges cselekedet, mint megfelelő döntéseket hozni. Ezt pedig nem érezni kell, hanem tanulható. A meglévő módszereket csak alkalmazni kell.

Idő menedzsment

Az egyetlen egy forrás, ami nem vehető meg és nem gyarapítható az az idő. Így különleges bánásmódot igényel, amennyiben valaki hasznosan szeretné eltölteni munkaóráját, napjait, éveit, évtizedeit.

A sajtó megjelenések

Kövessen minket a közösségi médiában!