Munkaterületeim & Pro Bono Tevékenységeim

Az alábbi területeken végzek bármilyen jellegű munkát Ez az oldal csak nagy vonalakban vázolja fel aktivitásomat. A területek avagy iparágak felsorakoztatásán túl, bármilyen további információ a megfelelő vállalkozás honlapjain találhatóak.

Munka területek

Azaz ahol a pénzt találom.

Hestia Tűztánc

Tűzzsonglőr ügynökség

A látvány előadások területe volt tekinthető főállásomnak 2008-2018 között. Továbbra is a fő tevékenységemnek tekinthető a show műsorokban való részvétel mind személyesen, mind iparági résztvevőként.

Munkaköreim:

 • Menedzser
 • Marketing
 • Előadó művész

Tűzzsonglőr világ

A show műsorok birodalma

Szűcs György Szücsi, Rasztajavitas.hu Hestia Tűztánc
Szűcs György tűzzsonglőr vállalkozó

A tűzzsonglőr show műsorok a tűz eredetisége és veszélyessége miatt az egyik legmisztikusabb látványelem az emberiség szórakozni vágyása óta. Mondhatni esztétikai magaslatokban csodálja mindenki a lángok táncát. Főleg, előadó művészettel, kultúrával tudatosan van összevegyítve.

Szűcs György Szücsi, Hestia

Puro Irodák

Digitális reklám iroda

A sok éves vállalkozói tapasztalat meghozta a lehetőséget, hogy mások vállalkozásának, céljainak is tudásomból segítséget nyújtsak álmaik megvalósításához. A Puro Irodák partnereimmel karöltve grafikai műhely, videó stúdió és marketing tanácsadás területein nyújt szolgáltatásokat.

Munkaköreim:

 • Irodavezető
 • Marketing
 • Marketing Tanácsadó

Videó & Marketing

A reklámok kettes számrendszere

Puro Marketing Műhely Teljes arcukat grafikai tervezés
Puro Videó Stúdió logó

A BLT reklámok megfizethetősége és eredményessége végett a digitális marketing erőteljes térhódítást nyert. A körösségi médiába vagy videómegosztó portálokra feltett és megfelelően beállított reklám videók nagyobb hatást érnek el bármely Tv-s hirdetéseknél. A grafikai azaz design támogatás pedig elengedhetetlen az igényes és modern vállalkozások számára.

Ezeket az igényeket szolgálja ki Irodánk.

Rasztajavitas.hu

Raszta hajak modernben

Az egyetemről megmaradt másod (harmad?) állás. Nehéz kitörni onnan, ahol bent tart a vevők tömege és állandó bevételi forrás tud lenni. Azért valljuk be, jobbnál-jobb filmek mellett pár órát beszélgetni “vadidegenekkel” nem éppen egy fárasztó munka…

Munkaköreim:

 • Marketing
 • Raszta Mester

Igényes & Vagány

A személyiségek átalakulása

A dreadlock javítása
Szűcs György Rasztajavitas.hu

A raszta haj a közhiedelemmel ellentétben nem a ráhagyás módszerével válik olyanná amilyen. Sőt, az egy hibás út, módszeres sok órás művelet során állítható össze olyanná, ahogy a képeken is látható. Ehhez nem elég a tudás, tapasztalat is kell (az inakban, izmokban).

raszta haj készítés

Karitatív területek

Ahonnan semmilyen juttatás nem érkezik, de nem is baj.

Maróczy Géza Sportegyesület

Stratégia és tervezés

A Maróczy Géza Sportegyesület Szeged legnépesebb tagszámmal rendelkező sakk egyesülete. Továbbá csapatokkal vesz részt az NB I., az NB II. és megyei sakk versenyeken egyaránt.

Munkaköreim:

 • Elnökségi Tag
 • Marketing & PR

Sakk Sportegyesület

A sakk tábornokok hada

maróczy géza sportegyesület sakk

A sakk rendszeren belüli gondolkozás, mégis több stílusú döntés (figurák mozgási lehetőségei) összekombinálása. Pontosan olyan, mint az élet leképezve pár órára egy kis tábla területére. Aki jó a stratégiában, az életben is hosszú távon nagy dolgokra képes.

maróczy géza sportegyesület sakk oktatás

Szentesi Üzleti Klub

Mindig (a) business

Saját gyermekkori vágyam beteljesülése minden egyéb tevékenységemen túl, hogy minél többet legyek vállalkozókkal, aktív emberek közegében. Mi sem lehetne ennek megkoronázása, mint egy üzleti klub alapítása szülővárosomban.

Munkaköreim:

 • Alapító
 • Tanácsadó & Előadó

Üzleti közösség

Mert mindig lehet fejlődni

Szűcs György Szentesi üzleti klub facebook borítókép
szentesi üzleti klub szűcs györgy

Az üzleti élet a közösségért a közösségben való részvétel, mozgás és érték hozzáadása. Ez a kijelentés senkit sem lep meg. Viszont napi szintű döntések mentén haladva valójában hogyan is néz ki a vállalkozás vezetése, üzemeltetése? Az ember mindig tud tanulni, és kell is neki!